Functionaliteit & design...

Brush2copy

 

Uw website is de virtuele reflexie van uw bedrijf...

Elk bedrijf is uniek door zijn troeven, huisstijl, manier van werken en beleid. Doorheen de navigatie binnen een website dienen deze aandachtspunten dan ook duidelijk te worden ingebouwd. Sommige punten dienen duidelijk naar voren te worden gebracht teneinde zeker te zijn dat de aandacht van de bezoeker van uw website hierop gevestigd wordt.

Voor sommige bedrijven zijn de visuele aspecten zoals diavoorstellingen en foto-albums alsook filmpjes van groot belang, voor andere woordelijke informatie. Het is dan ook belangrijk middels duidelijke navigatiemogelijkheden en snelle uploads de website zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk op te bouwen.

Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers meteen weten waarvoor uw bedrijf of organisatie staat en scheppen een kleine virtuele wereld, synchroon met uw bedrijf, waarin uw bezoekers met plezier en volle aandacht zullen navigeren.

Hoe gaan we te werk?

Bij een eerste uitgebreid gesprek bij ons op kantoor bespreken we samen wat uw doelstellingen zijn en stellen wij u een aantal vragen teneinde uw firma beter te leren kennen. Het is voor ons belangrijk te kunnen werken vanuit een goede voeling met uw bedrijf en een duidelijke omschrijving van uw wensen en noden.

Na dit eerste kennismakend gesprek zijn we al wat meer op hoogte wat betreft uw firma, uw noden en wensen.

Dit is dan ook de basis waarmee we van start gaan voor het ontwerp van uw website.

Al gaandeweg toetsen we regelmatig of de site aan uw wensen voldoet en sturen we bij waar nodig. Alle aanpassingen worden meteen uitgevoerd.

Zowel de navigatie-opzet als lay-out worden continu ge-finetuned waar nodig totdat we het door u beoogde resultaat hebben bereikt.

 

 

FolderOpencopy

Klik hier voor een vrijblijvende offerte

 

Your Website Designer, when sites matter...

Your Website Designer

Member of Blok bvba

Jan Van Rijswijcklaan 156 / 7de verd.

2018 Antwerpen

BTW: BE0427.379.228

 

logoywd